• Over ons
 • Maintenantz is opgericht in 2017. Een jong en dynamisch bedrijf aangestuurd door zijn bestuurder Luc Verlinden die meer dan 25 jaar ervaring in de metaalsector heeft opgebouwd. Hij is de stuwende kracht achter een sterk team waar hij op kan vertrouwen.

  Maintenantz is gespecialiseerd in het uitvoeren van constructie-, las-en onderhoudswerken, vuurvaste metselwerken, piping alsook machinebouw en mechanische constructie voor de industrie. Ons team van medewerkers beschikt over de nodige kwalificaties en zij worden ook continue bijgeschoold. In samenspraak met u kunnen wij ook lassers aanbieden die over de nodige lascertificaten beschikken.

  Onze eigen werkplaats, 3 units zijn gevestigd in de KMO-zone Vrijkensheide te Rijkevorsel, Merksplassesteenweg 95 waar zowel inox als staal gescheiden kan verwerkt worden. In onze atelier kunnen las- en boorwerken uitgevoerd worden alsook plasmasnijden.

  Door onze snelle groei zijn wij op dit moment nieuwe kantoren aan het bouwen waar wij eind april 2020 naartoe zullen verhuizen. In 2020 zal er ook geïnvesteerd worden in onze hijscapaciteit in de werkplaats.

  In 2018 hebben wij ons VCA** gehaald. Veiligheid en strikt opvolgen van normen en richtlijnen zijn bij ons geen grote woorden maar realiteit.

  Zoals voor iedereen is tijd kostbaar dus vanuit zijn kennis en gespecialiseerde partners waar hij mee samenwerkt kunnen wij samen uw project bespreken, uitwerken en tot een goed einde brengen.

  Meedenkend, betaalbaar en flexibel zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen en dit voor zowel kleine als grote projecten. Uw project zal dus met de nodige aandacht en zorg afgewerkt worden.

  Maintenantz ijzersterk in metaalwerk, laswerk, jouw werk!
about us about us